Tilausehdot

1. Toimitustavat ja -aika

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kirjeenä suoraan postilaatikkoosi. Isommat paketit toimitetaan lähipostiisi tai esimerkiksi lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Lahjaksi tilatut tuotteet voi tilata suoraan lahjan vastaanottajalle.

Tilaukset toimitetaan lähtökohtaisesti viiden (5) arkipäivän kuluessa, mutta saatavuusongelmien vuoksi viivästykset ovat mahdollisia. Pelipaitojen toimitusaika on noin kolme viikkoa.

2. TOIMITUSMAKSU

Tilatut tuotteet voi noutaa JoMa Centerin toimistolta tai tilata ne postitettuna. Tuotteiden toimituskulut (5,90€ / 10€) sisältävät pakkaus- ja postituskulut. Kiireellisissä tapauksissa kysy JoMan toimistolta (toimisto (at) joensuunmaila.fi) mahdollisuutta poikkeaviin aikatauluihin!

Postimaksu Suomen ulkopuolisiin EU-maihin on 20€ ja EU:n ulkopuolelle 30€. Ulkomaan tilauksissa otathan yhteyttä JoMan toimistoon toimisto@joensuunmaila.fi.
​​​​​​​

3. Maksutavat

Harjoitushallin vuoroissa on toistaiseksi vain Lasku-maksuvaihtoehto. Tilatut vuorot laskutetaan Joensuun Maila ry:n toimistolta jälkikäteen.

Muiden tuotteiden osalta verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttaja ja maksupalveluntarjoaja on Visma Pay (Paybyway Oy, 2486559-4). Lue lisää maksutavoista!

4. Palautukset

Kuluttajansuojalain mukaisesti asiakkaalla on tavaroiden osalta etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. JoMa Centerin harjoitushallin ja muiden tilavuokrien osalta vaihto- ja palautusoikeus päättyy 14 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Yhdistyksen jäsenmaksulla ei ole palautusoikeutta.

Personoiduilla pelipaidoilla ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta.

5. Yhteystiedot

Verkkokauppaa ylläpitää Joensuun Maila Ry, Hiiskoskentie 9, 80100 Joensuu. Otathan yhteyttä JoMan toimistoon toimisto (at) joensuunmaila.fi, jos haluat tietää lisää tuotteista ja palveluista.