Maksutavat

Maksaminen

Lyöntihallin varaamisessa on toistaiseksi käytössä vain Lasku-maksutapa. Tilatut vuorot laskutetaan jälkikäteen JoMan toimistolta ja saat laskun suoraan sähköpostiisi.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, 2486559-4) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visma Pay on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle.

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Lue lisää Visma Paysta!

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat:

 • Verkkopankkimaksut: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken
 • Mobiilimaksut: MobilePay, Masterpass ja Pivo
 • Korttimaksut: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard
 • Laskut: Jousto ja Enter Pay Lasku yritykselle


  ​​​​​​​Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

  Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
  Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
  Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta